SPA HOTELL SOPOT

SPA i Polen är inte bara en garanti för den högsta kvaliteten, men ocksa för konkurrenskraftiga priser.

Gruppresa till Gdansk

Billiga resa till Gdansk och Pommern...2500 kr - 5 dagar

Billiga Hotel Polen Riviera

Familjeatmosfär och professionell service-Wladyslawowo-Halvon Hel!

Konferens&Gruppresor Polen

Billiga Konferens&Gruppresor till Gdansk/Pommern Polen

Semester i Polen Kusten

Komfort och billiga Semester i Polen Kusten

Hem » Menu » Familjesemester - Familje resor

Familje_resor_PolenFamiljesemester i Polen - Familje resor i Gdansk

En vistelse i Gdańsk, Gdynia, Sopot eller en av andra charmiga platser i Pommern är en utmärk möjlighet att tillbringa semester med familjen. Ni bestämmer själva om ni föredrar att besöka sevärdheter, om ni vill tillbringa tiden aktivt eller om ni väljer SPA erbjudanden. Hotell, restauranger, aktiviteter med mera, allt som vi föreslar gör vi med tanke pa barnen och övriga familjemedlemmar.

Reccomend: Familje Semesterhus i Polen Riviera

Vid Polens östersjökust finner du saväl ett vimlande strandliv, saväl som kasjubernas färggranna traditioner. Inte bara de härliga stränderna, utan även sjöarna, floderna och skogarna gör den polska kusten till ett av de mest omtyckta semesterresmalen i Polen.
Mer: Hotell Weekend Paket Gdansk

Rumia/Gdynia Hotel SPA Faltom ****

Detta moderna spahotell erbjuder ett utmärkt utbud av faciliteter, och ligger 8 km från Östersjön och Gdynias centrum. Flygplatsen Gdańsk-Rębiechowo ligger 25 km bort.

DUBBELRUM fra 417 SEK...

more

Sopot Hotel Villa Aqua SPA

Villa Aqua Hotel ligger i Sopot, mittemot Aquapark och en kort promenad från stranden. Stadens centrum ligger på gångavstånd, eller 5 minuters bilresa.
Dubbelrum fra 405 SEK...

more

Gdansk Radisson Blu Hotell

Det lyxiga och moderna Radisson Blu Hotel ligger i hjärtat av Gdansk, 500 meter från Golden Gate.Hotellet erbjuder elegant inredda rum med kostnadsfri tillgång till Wi-Fi.

Dubbelrum fra 850 SEK...

more

BILLIGA VILLA GOTYK HOTEL I GDANSK

Hotell Gotyks läge är perfekt för de flesta turister. Det ligger nämligen på Mariacka gatan, mitt i Gamla Staden. Priserna fran 50 EUR

more

Semester i komfortabelt Pensionat i Pommern Polen

Pensionat „Wojciech” ligger i sommarkurorten Wladyslawowo i början på Hel halvön (Polska Kusten). Belägen långt från trafikerade gator men bara 0,6 km från stadens centrum och knappt 1 km från havet och fina sandstränder. Familje Semesterhus i Polen Riviera

more

Hotell ****Gdansk- lyx hotell i Gamla Stan

Hotel GdaNsk är centralt beläget vid Motlawa-floden med utsikt över lustjaktshamnen och över Gamla stan. Hotellet ligger i ett vackert restaurerat spannmålsmagasin från 1700-talet.

Dubbelrum fra 800 SEK...

more

Sopot Boende - *** Hotel Sopot

*** Hotel i Sopot är placerat pa en absolut unik plats, nästan direkt pa den berömda "Bohaterów Monte Cassino" gagatan i Sopot, mittemot Grand Hotel Sopot.

more

Ett riktigt familjehotell - Hotell*** Astor

Hotel*** Astor ligger i en av de skönaste platserna pa den polska kusten, i Jastrzębia Góra, en av de populäraste kurorterna vid havet, bara 100 m fran Östersjöns kust. Familjehotell...

more

Billiga boenden i Gdansk - Hotell**

Hotel Dom Muzyka Gdansk Prisvärt mellanklasshotell med lugnt och trevligt läge pa gangavstand till Gamla stan. Hotellet nära centrum, utmärkt utgangsläge för att besöka och handla.

Billiga boenden i Gdansk:
Single
rum fran : 556 SEK (230 PLN)
Double rum fran 773 SEK (320 PLN)

more

Top Offers