SPA HOTELL SOPOT

SPA i Polen är inte bara en garanti för den högsta kvaliteten, men ocksa för konkurrenskraftiga priser.

Gruppresa till Gdansk

Billiga resa till Gdansk och Pommern...2500 kr - 5 dagar

Billiga Hotel Polen Riviera

Familjeatmosfär och professionell service-Wladyslawowo-Halvon Hel!

Konferens&Gruppresor Polen

Billiga Konferens&Gruppresor till Gdansk/Pommern Polen

Semester i Polen Kusten

Komfort och billiga Semester i Polen Kusten

Hem » Menu » Gdansk och Gdynia Shopping Guide

Shopping_Smile_PolenModerna Shopping Centers i Lyxbutiker med kända märkesvaror, ett brett utbud av inredningsattiraljer i byggvaruhus, marknadsstand och klassiska saluhallar i lokala läckerheter, eller Dominikanermarknaden med traditioner tillbaka till ar 1260. Alla älskare av att handla kan hitta nagot för sig i Pommern, Gdansk Region.

Manga turister gillar att besöka saluhallar fyllda av sma bodar och marknadsstand med frukt, charkuterier, fisk och lokala läckerheter. Det är det bästa sättet att känna av den autentiska atmosfären i en stad och att se vad lokalbefolkningen köper.

Baltic_Gallery_Gdansk_ShoppingI hela Trestaden (Gdansk, Gdynia, Sopot) finns det över en halv miljon kvadratmeter shoppingyta i moderna shopping centers, som haller öppet till sent sju dagar i veckan. Det nyaste och största av dem är Galeria Bałtycka Shopping Center i Wrzeszcz som är en viktig handelsstadsdel i Gdańsk. Dess vidlyftiga inre rymmer 200 butiker varav manga saluför produkter av kända europeiska märken. Efter att ha avslutat sina inköp kan man ta igen sig och samla kraft i nagon av de femton restauranger och matställen som ocksa finns här.

I centrala Wrzeszcz finns ocksa Trestadens eget Manhattan Shopping Center som är ett elegant köpcenter och kontorskomplex. Utöver en mängd butiker och restauranger finns här ett stort konstgalleri med bland annat bärnstenshantverk.

Shopping_Polen_ShoppingI stadsdelen Orłowo i Gdynia ligger Klif Shopping Centre som är nagot av ett prestigeställe för inköp av kläder. I centrala staden drar därtill den karaktäristiska formen hos Batory Shoping Center uppmärksamheten till sig. Bade byggnadens skeppsform och namnet knyter an till den atlantangare som en gang seglade mellan Gdynia och Nordamerika. Den vackra Świętojańska-gatan med sina manga affärer och kafeterior är ocksa värd ett besök.

Shopping i GdanskResenärer med bil kan med fördel besöka nagot av de köpcentra som vuxit upp utmed motorvägen utanför stadsomradet. Det största heter Matarnia Shopping Center och är en mindre stad av olika butiker. Besökare fran Sverige kommer ofta hit för att handla pa IKEA där priserna är väsentligt lägre än pa andra sidan Östersjön. Elektronikvaruhuset Electroworld är ocksa mycket populärt med datorer, hemelektronik och vitvaror.

Den som letar efter riktiga kap kan besöka Fashion House Outlet Centre som ligger vid motorvägen vid avfarten mot Szadółki. Här kan man hitta märkeskläder prisnedsatta fran 30 och ända ned till 70%, och det hela aret!

mer... shopping center list...

Gdansk Radisson Blu Hotell

Det lyxiga och moderna Radisson Blu Hotel ligger i hjärtat av Gdansk, 500 meter från Golden Gate.Hotellet erbjuder elegant inredda rum med kostnadsfri tillgång till Wi-Fi.

Dubbelrum fra 850 SEK...

more

BILLIGA VILLA GOTYK HOTEL I GDANSK

Hotell Gotyks läge är perfekt för de flesta turister. Det ligger nämligen på Mariacka gatan, mitt i Gamla Staden. Priserna fran 50 EUR

more

SPAPaket för två och andra Spa-tjänster GDANSK SPA

Gdansk Resa samarbetar med en av de bästa Day SPA anläggningarna i norra Polen. Med Gdansk Resa får ni en exklusiv 3% rabatt på alla tjänster på SPA GDANSK. Hela den magiska världen av dofter, smaker och ljussken finns i de stämningsfulla GDANSK Open SPA lokalerna.

more

Hotell ****Gdansk- lyx hotell i Gamla Stan

Hotel GdaNsk är centralt beläget vid Motlawa-floden med utsikt över lustjaktshamnen och över Gamla stan. Hotellet ligger i ett vackert restaurerat spannmålsmagasin från 1700-talet.

Dubbelrum fra 800 SEK...

more

Romantisk WeekendPaket Gdansk Polen

Romantisk WeekendPaket - Romantisk Gdansk Sopot

En romantisk weekendpaket är något som många par ser fram emot. Att ge sig av tillsammans med sin älskade över en weekend och glömma alla små problem. En romantisk weekend kan ge ny glöd åt ett förhållande och stärka banden mellan er.

more

Gdansk Ölpaket - Hotell ****

ÖLPAKET – lär känna Gdańsks smak redan

Kombinera vistelse i Hotel Gdańsk med ett besök hos vinnaren av Mikrobryggeri 2008...

more

Romantisk Gdansk fran 500 PLN - Hotell****

Gdańsk, som är full av charmiga gator och romantiska gränder, uppmuntrar dig att besöka den oavsett arstiden. Om du vill överraska nagon du älskar, bjuda dem pa en romantisk helg i den speciella staden med unik atmosfär. Stanna pa Hotel Gdańsk och känn stämningen av det 1700-talets spannmalsmagasinet. Paketet “Kärleksaffär med Gdańsk” innehaller

more

Billiga boenden i Gdansk - Hotell**

Hotel Dom Muzyka Gdansk Prisvärt mellanklasshotell med lugnt och trevligt läge pa gangavstand till Gamla stan. Hotellet nära centrum, utmärkt utgangsläge för att besöka och handla.

Billiga boenden i Gdansk:
Single
rum fran : 556 SEK (230 PLN)
Double rum fran 773 SEK (320 PLN)

more

Lyx Mercure Hevelius Gdansk Hotell****

I juni 2009 slutfördes en totalrenovering av Mercure Hevelius Hotel. De nya rummen är utformade för att uppfylla alla gästers önskemal i fraga om komfort, stil och välbefinnande. Gdansk Bättre mellanklasshotell med fantastisk utsikt och läge strax utanför gamla stan.

Double Room fran 630 SEK
De generöst utformade rummen erbjuder förstklassiga ...

 

more

Top Offers