SPA HOTELL SOPOT

SPA i Polen är inte bara en garanti för den högsta kvaliteten, men ocksa för konkurrenskraftiga priser.

Gruppresa till Gdansk

Billiga resa till Gdansk och Pommern...2500 kr - 5 dagar

Billiga Hotel Polen Riviera

Familjeatmosfär och professionell service-Wladyslawowo-Halvon Hel!

Konferens&Gruppresor Polen

Billiga Konferens&Gruppresor till Gdansk/Pommern Polen

Semester i Polen Kusten

Komfort och billiga Semester i Polen Kusten

Hem » Menu » Vill du ändra inredningen i ditt hem? Upptäck utbudet av dekorativa textilier från Mairo!

Vill du ändra inredningen i ditt hem? Upptäck utbudet av dekorativa textilier från Mairo!

Våren betyder förnyelse, uppfriskning av inredning och nya arrangemang. En del av oss väljer att renovera, ändra färgen på väggarna eller köpa nya möbler. Ibland är det tillräckligt med små detaljer för att skapa en varm atmosfär i våra rum.

Blommiga kuddar, gardiner med blomstermotiv, bäddlinne tryckt i klara blåa färger, gröna dukar - alla dessa val kommer hjälpa dig att lägga en ny, vårlig karaktär och spara på det här sättet, röran i samband med målning eller tapetsering.

Textilier online shop  Mairo Svensk design


När du köper nya inredningsdetaljer i form av textilier, bör du välja en beprövad leverantör och tillverkare, som särskiljer sig med stil och hög kvalitet på sitt sortiment. Detta val säkerställer även attdu omger dig med naturliga tyger, som kan vara en dekoration i ditt hem under en lång tid.

Ett av säkra korten är design företaget Mairo, verksamma på marknaden sedan 1994.

Det som skiljer Mairo från konkurrenterna är produktionen, alla produkter skapas i egna fabriker. Företaget har sitt eget tryckeri och egensömnad. Sömnad och produktion av baddset, gardiner, rullgardiner, hissgardiner och andra dekorativa artiklar hanteras averfarnamedarbetare och inte datorer. Utförandet är så ojämförbartav bästa kvalité.

På tryckeriet används färgämnen somär miljövänliga. Själv kan du kolla kvalitén på textilier genom att lukta på dessa.

Den stora och trygga fördeleni Mairo´sprodukter är det material som används. Här dominerarhel och halvlinnelinne samt bomullstyger. Dessa har många fördelar: de är naturliga, biologiskt nedbrytbara, andas, antibakteriella, lätt att rengöra och underhålla.

Förutom deras funktionalitet är de mycket trendiga och moderna. Kunderna kan välja mellan olika färger, mönster och kombinationer. Färgkombinationerna i Mairo kollektioner är genomtänkta och du kan hitta samma färgställningar i olika design vilket gör dessa lätt att matcha ihop.

 

Mairo erbjuder:

 

  • Sängkläder,
  • Dekorativa kuddfodral,
  • Gardiner,
  • Rullgardiner, Hissgardiner,
  • Hemtextilier som tex. Dukar, servetter mm.
  • Kuddar

 

ytterligare en fördel är möjligheten att kombinera dessa olika produkter med varandra, då Mairo har tänkt på helheten. Allt detta skapar en idealisk, harmonisk helhet och ger rummet en trevlig karaktär.

Förutom de fördelar och funktionella arrangemang, som Mairo tyger ger, skapar du ett klimat i hemmet, som är särskilt uppskattat av människor som gillar det naturliga och svensk design.

Köpa  textilier online Mairo Svensk design

Genom att välja Mairoprodukter, stödjer du också ett av de få kvarvarande tryckerierna i Europa, inte en massiv industri av dålig kvalitet, som översvämmar marknaden från Asien.

vill du njuta av en trendig inredning, och även ha en garanti för produkternas kvalité samt vill inte oroa digspecielltför underhåll bör ta en mera noggrann titt på vad Mairo har att erbjuda..

Det är perfekt för dem som uppskattar naturliga lösningar, tar hand om miljön och som följer de senaste trenderna inom hem inredning.

Kontaktuppgifter:

Mairo AB

Telegatan 4B

372 22 RONNEBY

+46 457 781 50

webshop@mairo.se

mairo.se

Top Offers