SPA HOTELL SOPOT

SPA i Polen är inte bara en garanti för den högsta kvaliteten, men ocksa för konkurrenskraftiga priser.

Gruppresa till Gdansk

Billiga resa till Gdansk och Pommern...2500 kr - 5 dagar

Billiga Hotel Polen Riviera

Familjeatmosfär och professionell service-Wladyslawowo-Halvon Hel!

Konferens&Gruppresor Polen

Billiga Konferens&Gruppresor till Gdansk/Pommern Polen

Semester i Polen Kusten

Komfort och billiga Semester i Polen Kusten

Hem » Menu » Gruppresor till Polen » Skolresor Polen Skolresa Gdansk

Skolresor Polen

Planerar du en skolresa till Polen?

Letar du efter transport, guide, reseledare, reseprogram?

Vår resebyrå hjälper dig gärna. Varje reseprogram förbereds för att passa med våra kunders behov. Vi specialiserar i norra Polen – här samarbetar vi med de bästa guider, transportföretag, i norra Polen kan vi erbjuda bästa priser.

Skolresa Polen

Både Trestaden och hela Pommern Polen erbjuder många möjligheter för kulturella utflykter och för att lära känna historia på ett intressant sätt. Kontakta oss gärna – vi förbereder ett intressant program för en skolresa (och andra) på mest fördelaktiga villkor. 
Obs: info@gdansktravel.pl Var snäll och kontakta oss pa engelska – da kan vi hantera förfragningar snabbare

Skolresa i Gdansk Gamla Stan - Top Gdansk Hostel -  exclusive GdanskResa priser: from 54 PLN

 

Skolresor Idea:

 

Skolresa Polen GdanskSjälva Trestaden (Gdansk, Gdynia, Sopot) räcker att förbereda ett intressant vistelseprogram med undervisningsvärde. Gdansk – full av arkitektoniska och historiska sevärdheter. Sopot – en populär kurort och semesterplats, fast det är inte många som vet att det också finns kvarlevor av en befäst borg från 700- till 900-talet i Sopot. Gdynia – en ung, dynamisk och modern hamnstad. Havsparken (Oceanarium), krigsfartyget Blyskawica och många andra intressanta förslag väntar på er. Skolresa Polen, I Gdansks gamla stad, full av historia, har Unesco Park Skolresor Polenman bra villkor för att lära känna historia, kultur och andra aspekter av liv i historiska och nutida Gdansk. Man får inte utelämna bärnstensverkstad, där man kan lära sig processen av smycketillverkning, få veta hur man urskiljer äkta bärnsten och själv försöka bearbeta bärnsten. En utflykt till Westerplatte borde också tilläggas till resans program. På Westerplatte skedde det hjältemodiga försvaret i September 1939, och där började världskriget. I Pommern finns det gott om minnesplatser som har en stor Skolresa Polen Malborkbetydelse för alla polacker och invånare i många andra länder. På Mierzeja Wiślana kan man lära känna historien av koncentrationsläger Stutthof, där 65 000 människor från 28 länder ljöt martyrdöden. Skolresa Polen, Pommern betyder också ett möte med kultur, en led av korsriddarborgar med den största gotiska befäst borg i Europa – Malbork (UNESCO). Det är också värt att besöka Kassubien och lära känna dess kultur. Här kan ungdomar lära sig konsthantverk (till exempel försöka skapa keramikkärl). Sandiga berg som på en avlägsen öken, sjöbris och en lukt av tallskogar... allt detta finns inom räckhåll bara i unik Słowinski nationalpark (UNESCO). Skolresor Polen KasubienDär kan man lära känna liv och seder av en typisk by från regionen.


Både Trestaden och hela Pommern erbjuder många möjligheter för kulturella utflykter och för att lära känna historia på ett intressant sätt. Kontakta oss gärna – vi förbereder ett intressant program för en
skolresa (och andra) på mest fördelaktiga villkor.

Top Offers